معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگري گردشگری، صنعت گردشگری کشور را دارای ابعاد وسیع اقتصادی و فرهنگي دانست و تقویت نگاه فرابخشی را لازمه توسعه این صنعت و راهبرد اصلی در برنامه ششم خواند.
به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان غربي مرتضی رحمانی موحد معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگري كشور در ششمین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان آذربایجان غربی گفت: صنعت گردشگری دارای ابعاد وسیع اقتصادی و فرهنگي است و ضروري خواهد بود تا این دو بخش با یکدیگر و در کنار هم باشند؛ از اين رو بايستي نگاه فرابخشی به گردشگری به عنوان راهبرد دولت در برنامه ششم توسعه نيز توسعه یابد.
وی افزود: جذب گردشگر خارجی، توسعه فن آوری اطلاعات و توسعه گردشگری داخلی از جمله مواردی است که با اولویت توسعه گردشگری داخلی هم اکنون در حال پی گیری بوده و قرار است که در تمام کارگروه هايي که توانايي حمايت از اين صنعت را دارند حضور داشته باشیم و صنعت گردشگری را به صنعتی پویا تبدیل کنیم.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگري با اشاره به ظرفیت بالاي فضای مجازی در معرفي مناطق گردشگري كشور گفت: استفاده از ظرفیتهای فضای مجازی در کشور امروز یکی از پرمخاطب ترین بسترها برای اطلاع رسانی و مسیری خوب و سریع به شمار می آید، این است که می توان از آن به عنوان کوتاهترین مسیر برای معرفی اماکن گردشگری و میراث فرهنگی بهره برد.
وي تصريح كرد: با بررسی های انجام شده مشخص شده که کشورهای همسایه اي که در زمینه گردشگری به موفقیت های قابل توجهی نایل شده اند نوعی هم افزایی حاکم شده و با مدیریت هماهنگ حاصل در اين كشورها منافع بخشی بر منافع فرابخشی مقدم نبوده است.
قربانعلي سعادت، استاندار آذربایجان غربی نيز در اين جلسه با اظهار اين مطلب كه دولت يازدهم به صنعت گردشگري رويكرد و توجه ويژه اي دارد، اظهار داشت: فقدان بهرهمندي از شبکه راه هاي مواصلاتي مناسب، مانعي جدي در راه رشد و توسعه صنعت گردشگري بوده و توسعه و تعريض جاده هاي مواصلاتي، احداث بزرگراه ها، رفع نقاط حادثه خيز در محورها و ايجاد اماكن و مجتمع هاي خدماتي و رفاهي بين راهي، از جمله مهم ترين اقداماتي است كه بايد در جهت رونق و توسعه صنعت گردشگري در استان انجام گيرد.
وي ادامه داد: در حال حاضر در منطقه آزاد ماكو شاهد پيشرفت هاي خوبي در حوزه هاي مختلف گردشگري از جمله مرمت آثار و ابنيه هاي تاريخي، فعال شدن بازارچه كالاي همراه مسافر و احداث اماكن و واحدهاي اقامتي و رفاهي هستيم كه فرصت و زمينه خوبي را براي توسعه صنعت گردشگري در استان فراهم كرده است.
استاندار آذربايجان غربي با اشاره بر لزوم ارتقاي جايگاه گردشگري اذعان داشت: شناسايي فرصت هاي گردشگري و لحاظ کردن آنها در طرح جامع گردشگری و همچنين فراهم نمودن زمینه سرمایه گذاری بخش خصوصی در زیرساختهای صنعت گردشگري مي تواند موجب ارتقاي جايگاه گردشگري و ايجاد درآمدهاي پايدار در اين بخش شود.
انتهای پیام/